vrijdag 16 juli 2010

ZomerNu is het dan echt zomer-vakantie. De kids lekker vrij van school, heerlijk. Ze gaan eigenlijk wel te laat naar bed en staan te laat op maar daar is de vakantie voor, hé. We zijn een paar daagjes naar zeeland geweest, prachtig weer en mooi strand wat wil je nog meer!


Verder heb ik nog wat in elkaar geprutst. Ik heb een beertje gemaakt, met echte sportschoenen, grappig vind ik. Al een tijdje geen beer meer gemaakt, en nu weer aan begonnen, het blijft leuk om te doen.
In een body-warmer een nieuwe rits gezet, altijd een lastig werkje. De knopen die er doorheen geslagen zijn, daar heb ik nou altijd een hekel aan. Maar de buurvrouw is weer tevreden want deze rits doet het weer!


Begonnen aan een nieuwe spijkertas voor m'n zus. Ze vond dit toch wel een leuke tas, dus ze heeft een oude spijkerbroek van een vriendin van haar gekregen, maatje 36!. Daar kan ik wel een mooie spijkertas van maken. Als het weer nou zo blijft, dan vind ik het heerlijk om te werken aan dit soort projecten.

Ik krijg het maar niet voor elkaar om de juiste foto's te plaatsen bij het berichtje wat er bij hoort. Wat doe ik niet goed?????. Alles staat er wel op maar niet in de juiste volgorde. Volgende keer beter!

Groeten en fijn weekend!

Hennie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails