zondag 26 juni 2011

Farm en Country Fair en nog wat meer....


Afgelopen zaterdag zijn we naar de Farm en Country Fair geweest in Aalten. We hadden het prachtigste weer uitgezocht, de hele dag regen!!  Maar dat mocht de pret niet drukken, we hadden wel een gezellige dag.

Er was van alles te zien van een achttal pony´s met pony´s
ervoor die een mooie show lieten zien, tot schapen en wol spinnen.
Verschillende bloemen, planten en prachtige houtskool tekeningen,
waar je echt engelen geduld bij moet hebben om ze te maken.
Dit was nu wat je met recht kunt zeggen een kunstenaar!
Hier heb ik nou net geen foto van gemaakt, maar het was erg bijzonder.
Dit alles was erg leuk om een keer te zien! En nog wel een paar tijdschriften en wat leuks meegebracht. Kon deze echt niet laten liggen....
Een nichtje van mij doet vandaag mee in een optocht. Ze hebben hoofden gemaakt van papier-maché, en zij had een baby gemaakt.
Hier wilde ze nog graag een baby-doll kapje/muts op hebben. Natuurlijk vond ik dit erg leuk om te maken! Heerlijk zonder patroon, gewoon lekker freubelen!
Ze was er erg blij mee en ik ben benieuwd hoe het er uit ziet met elkaar! 
Het boek costumiére is binnen! Voor het geval dat ik me ga vervelen, is er altijd afleiding bij de hand! Maar  de cursus begint pas weer in september, dus waarschijnlijk blijft het nog wel een poosje in de kast liggen.Op het moment aan het vogeltjes maken uit het boek Eline´s huis. Er leuk om te doen!Afgelopen zondag was het natuurlijk Vaderdag, de jongens hadden allebeide een klein  cadeautje.
Voor allebeide had ik een overhemd gevouwen van papier met een stropdasje.
Dit zag ik bij Martha Stewart op de site. (En voordat ik de link erbij had, zijn we weer een half uur verder!, computers (=?0 0.) Maar het is gelukt!!)
Fijne week!

Groet, Hennie

vrijdag 17 juni 2011

Geslaagd!!!


Erg blij ben ik met mijn diploma Modinette! De afgelopen weken weken erg veel patronen getekend, vond het erg lastig. Maar het is goed gekomen, niet voor niks zitten oefenen. Geslaagd,  leuk!!!!!!.
Het was wel een lange dag gisteren in Nunspeet, van half 10 tot half 5 zitten te werken (stressen) aan mijn opdrachten. 
S'avonds uit eten geweest met mijn lerares en mede-cursist die geslaagd is voor tailleuse. Als ik bekijk wat zij moest kunnen dan zou dat van mij een peulenschilletje moeten zijn, maar zo voelde het bij mij niet!
Nu op naar Costumière, het volgende cursus-jaar ga ik me daar in verdiepen.


We zijn 2 weken geleden een dagje naar Ladbergen geweest. Maar ik had nog geen tijd gevonden om een berichtje hierover te posten. Hier is elk jaar een hobby/beren-beurs. In het hele dorp wordt feest gevierd, er is ook een kleine rommelmarkt, er is muziek, gewoon gezellig!
Het gaat mij natuurlijk om de beren-beurs maar de mede familie-leden vinden de andere zaken leuker!
Het was ook nog heerlijk weer, het was een leuke dag!Heerlijk, nu hoef ik niet meer elke dag met m'n neus in het modinette-boek!!
Lekker weer wat freubelen! Er staat nog van alles op de planning!


Fijn weekend!
Groet, Hennie


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails