zondag 18 augustus 2013

De Vakantie............

Is weer voorbij......


Morgen begint 'het gewone leven' weer.....We hebben een heerlijke vakantie gehad, al zijn we niet zo erg lang 'echt' op vakantie geweest.
We zijn 6 dagen naar Willingen geweest, en ik moet zeggen, het was er prachtig, heerlijk weer gehad, en de jongens vonden het ook nog eens geweldig.
En ook nog eens zonder teveel multi-media! De internet verbinding was niet super, en ik moet zeggen, ben aardig afgekickt in deze 6 dagen, ha, ha heerlijk! (En de jongens ook!!!)

Dus mijn blog moest ook maar 'even wachten', nou ja even????? Meer dan 3 weken geen blogje gemaakt!!!

Ons Hotel, hierin hadden wij een appartement! Super!!
Nog een hele kleine collage van de vakantie.

We zijn ook nog een geweldig stoffen-winkeltje tegen gekomen in Bruchhausen-Olsberg. Maar helaas geen foto's hiervan gemaakt. Maar wel gezellig om even rond te kijken!(Tenminste dat vond ik.....de jongens bleven rustig wachten....... en wachten... en wachten, in de auto, ha ha ach, het was vakantie)


 En toen we weer terug kwamen was er mail!


Dit kreeg ik in mijn mailbox!!! Geweldig leuk!! Afgelopen kerstvakantie heb ik een Jeans-tas tutorial op mijn blogje gezet. En deze wordt redelijk vaak bekeken, en één resultaat hiervan is hier te zien!

Een vriendin van mij heeft samen met haar dochter een Jeans-tas gemaakt!!! Hier wordt ik Super-blij van, echt erg leuk. En nog bedankt voor het sturen van de foto, want het mooiste is natuurlijk om het resultaat te zien!

En Suus, mocht je dit lezen, een foto van het resultaat van wat jij hebt gemaakt zou ik ook erg leuk vinden!! Maar in iedergeval bedankt voor je reactie!!!

Verder van alles geknutselt en gefeubeld in de vakantie die foto's volgen later nog.
Want gisteren en vandaag heb ik nogal wat problemen met blogger...... kan alle foto's niet laden elke keer krijg ik een fout-bericht. Dus Pfffff......gezellig blogger!


                                                        Fijne week!!!!


                                                             Groetjes, Hennie




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails