maandag 22 november 2010

Over poppetjes, borduren en kerst

Wat een mooie poppetjes, hé . Ik heb een zwak voor poppetjes. Ik vind de meeste leuk! Alleen kan ze niet allemaal meebrengen? Toch? Maar deze kon ik echt niet laten staan! Een mooi winters tafereeltje.........

 Het vest...........

 De mouwen van het vest, eerst er een stukje afgehaald. Daarna  er spijkerstof tussen gezet, met een bandje erover heen. Ik weet nog niet af het zo blijft. Ben er nog niet enthousiast over.

Voor de cursus ben ik alweer aan het borduren. Nu op stramien, echt stad en land afgezocht om aan stramien te komen! Het is in iedere geval absoluut niet in de mode, anders had het niet zoveel moeite gekost om eraan te komen. Maar het begin is er weer.

Met het blok van Joke ben ik ook bezig geweest voor Stitchting for christmas. Het gaat een quilt worden, maar misschien maak ik er geappliceerde blokken tussen. Vind het eigenlijk wel leuk om het net iets anders te maken als dat de ander heeft.

 De afgelopen week ben ik aardig verwend, ik kreeg zomaar van de buurvrouw een leuk kerst-mandje. Dit omdat ik haar kinderen wat vaker mee naar school had genomen toen zij ziek was! Ik was heel verrast want dat ik haar kinderen meenam vond ik eigenlijk heel logisch. Maar ik vond het super lief en ook nog ontzettend leuk!  Ook zijn we naar naar de Ladies night bij Intratuin geweest. Dit was ook gezellig, maar altijd wel erg druk.


Al met al een  leuke week!

Groet, Hennie

7 opmerkingen:

simonepatch zei

Bom diaaaaaaaaa.Adorei tua visita no meu blog.Adorei os bonequinhos tambem.Feliz semana.Beijossss

simone/poa


www.simonert.blogspot.com

Kim zei

Wat leuk! Hele lieve poppetjes, ik kan me voorstellen dat je ze niet kan laten staan!

En wat ben je druk bezig met hobby-en! Het vest ziet er mooi uit voor wat ik al kan zien, de spijkerstof past er heel mooi bij van kleur!

En wat een lieve buurvrouw! Je zal t verdiend hebben!

Esther zei

Wat een super leuk idee van die mouwen. Groetjes Esther.

Marian zei

Leuke poppetjes...!!!
En die spijkerstof aan je vest is echt goed gevonden, de kleur zit er volgens mij ook een beetje in de wol.

Als ik eerlijk mag zijn... dat bandje zou ik niet doen, niet die tenminste, een bandje er over is erg mooi denk ik, maar ik zou een ander kiezen, iets minder fel,minder roze of zo, misschien in dezelfde kleurtoon als de spijkerstof en het vest.

Chrissie zei

Bofkont Hennie!!!
Meid, dat is echt niet vanzelfsprekend in deze tijd hoor, dat je ander mans kids mee neemt.
Je buuf ziet dit gelukkig ook en dan is het zo lief dat het ook gewaardeerd wordt,.
Je bent gewoon een lieverd!!!
Je vest wordt prachtig, wat zal die warm zijn, en wat een bekijks zul je krijgen.
Knap gedaan hoor.
Liefs Chrissie

Jolanda zei

Hoi Hennie
Leuk dat je iedere keer mijn blog bezoekt. Bedankt voor je interesse. Het ziet er bij jou ook gezellig uit op je blog. Je vroeg laatst op mijn blog over het shirt/blouse. Het shirt is uit de knip van oktober 2010. Ik teken al lang geen hele patronen meer zelf. Ik gebruik vaak dezelfde patronen, en pas ze aan. Een andere sluiting, extra pas hier of extra naad daar, variatie in lengte. En vaak is het stofgebruik ook al voldoende om het anders te laten lijken.
Groeten Jolanda

THEA zei

Hoi Hennie,

Ja, dat zijn idd mooie poppetjes,moeilijk om zoiets te laten staan!

Ik zou dat ook vanzelfsprekend vinden, maar leuk dat het wel gewaardeerd word!! Leuk mandje en de inhoud komt ook wel van pas, denk ik zo!!

Fijne woensdag, groetjes Thea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails