zondag 15 mei 2011

De tijd vliegt........

Het is alweer een paar weken geleden dat ik echt tijd maakte voor mijn blog. Vakantie gehad en ondertussen bezig geweest met patronen tekenen, mappen voor elkaar maken voor het examen de 16e (juni).
Een dag je uit geweest in de vakantie naar Kalenberg, dichtbij Giethoorn. Hier hebben we afgelopen winter een toertocht op de schaats gereden, en nu wilden we graag de omgeving bekijken . Toen hadden we een kennis die de weg wist. We dachten, we rijden er zo naar toe. De tomtom niet meegenomen.
Het koste nogal moeite om er te komen, maar na 2,5! uur rijden waren we eindelijk op de plaats van bestemming!


Afgelopen winter........ 


 

Maar het was de moeite meer dan waard! Het was werkelijk geweldig op een fluisterbootje. Het weer en de omgeving was prachtig. Tristan en ik kende de omgeving wel terug, en inderdaad wat lijkt het allemaal dan anders!

Nu de mappen in orde zijn, blijf ik bezig met het patroontekenen. Gisteravond hadden we een gezellig Feestje, een vriendin werd 40. En ik vertelde aan mijn andere vriendinnen dat ik het wel erg lastig vond, tja dat kenden ze nog wel van mij met de examens! En met de meeste examens van toen +/-  22 jaar geleden! is het ook wel goed gekomen met m'n diploma verzorgende!
Dus........ ik ga gewoon door met oefenen! 
Het was een super feestje, gezellig bijgekletst en lol gemaakt.Een tuniek moet er ook nog komen, maar de vraag is..........gaat dit lukken?Een badjas getekend en in elkaar geprutst van vliezeline.  Dit moet je kunnen binnen 3 uur. Dus ik moet nog even oefenen. De andere mouw wil ik er ook nog wel graag  bij in hebben!

Vorige week was het toch een spannende wedstrijd! Ik ben benieuwd hoe het vandaag gaat, eigenlijk hou ik niet zo van voetbal. Maar als het om je Club in de buurt gaat, en met zo'n mannen huishouding krijg je er toch altijd wel wat van mee!


Fijne week!


Groet, Hennie

7 opmerkingen:

Chrissie zei

Allereerst heel veel succes met de voorbereiding van het aankomende examen.
Zo he, krijg je maar zo weinig tijd voor die badjas, ik zou het je niet nadoen hoor.
Wat een mooie omgeving in welk jaargetij dan ook, das echt genieten en al helemaal op een bootje.
Leuk om je nu ook eens op een foto te zien Hennie, We hebben al zo lang via de weblog mailcontact en wie daar dan achter schuilt is meestal een vraagteken.
Ik wens je een super fijne Zondag en succes met oefenen.
Liefs Chrissie

Hilde zei

Wat heerlijk om zo te genieten van alle seizoenen en je familie! En natuurlijk gaat het jou allemaal lukken, zeker omdat je een pietje precies bent volgens mij! Als het goed is kan ik straks hier ook in São Paulo naar DE voetbalwedstrijd kijken op de lokale zender! Voel ik me we even thuis! Succes met de laatste loodjes van je examen!

Jolanda zei

OH gelukkig je bent er nog. Ik ging me al zorgen maken, omdat ik zolang geen nieuw berichtje van je had gelezen. Maar heel begrijpelijk. Zo'n examen vergt nogal wat voorbereidingen. Maar als je goed kunt tekenen kom je het examen gewoon door en hoef je je nergens druk om te maken. ik wens je alvast heel veel succes met je voorbereidingen. En tegen de examentijd spreken we elkaar nog wel.
groeten Jolanda

Jolanda zei

oh en ben je nog van plan om naar de quilttentoonstelling op kasteel Cannenburch in Vaassen te gaan? van 2 t/m 5 juni?

Marian zei

Wat een leuke geborduurde ovenwant in je map..
En je zit echt te genieten in dat bootje, fijn is dat, je kan daar best een eind varen volgens mij, ik ben er nog nooit geweest, maar ja, ik ben wel in meer delen van Nederland nooit geweest,zeker niet noordelijk... wij rijden altijd naar het zuiden>>

Veel succes met je examen.

Kim zei

Wat een prachtige foto´s! Lijk mij ook super genieten in zo´n bootje en zo te zien deden jullie dat ook! Heerlijk!

Hennie, ik snap dat je ´zenuwachtig´ bent voor het komende examen! Ik ben er ook zo 1tje. Maar ik weet zeker dat het goed gaat komen hoor! Heel veel succes!

Astridbears zei

viel Erfolg für das Examen!! Ich wünsche Dir auch viel Spaß in Ladbergen, ich komme erst wieder im Herbst in deine "Nähe" nach Rotterdam. Vielleicht sehen wir uns ja doch dort, es ist so schön.
hab ein schönes Wochenende
lieve groetjes
Astrid

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails