zondag 21 augustus 2011

Beer Bruno, Vakantie en nog wat Freubeltjes......


Beer Bruno is af!!! Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Nou echt bijzonder vind ik hem niet geworden, maar het is wel een leuk beertje.

Weet iemand hoe je een beertje een 'oud' uiterlijk geeft? Zijn voetzool is al wel 'hersteld', maar verder nog geen sporen van gebruik......


Wij zijn vorige week een paar dagen richting Duitsland, Sauerland vertrokken. Het waren heerlijke dagen, af en toe wat regen. Maar de meeste tijd hebben we kunnen genieten van mooi weer, het landschap, een pretpark en natuurlijk gewoon gezellig met elkaar van alles ondernemen of juist lekker rustig op het balkonnetje wat freubelen!

Mijn favoriete plekje......

Het begin van een nieuw project..... 


We zijn naar het pretpark Fort-Fun geweest, dit was een groot succes, meestal heb ik het nog wel een keer gezien in een pretpark.  Maar Tristan en Mart vonden vooral de rodelbaan prachtig (Arjan en ik ook!). En met een stoeltjeslift konden we nog naar boven, het was er prachtig boven op de berg.


 
Het was er gezellig druk, we konden overal in zonder uren te hoeven wachten voor de attracties.

Tristan en Mart vonden dit ook leuk! Er was natuurlijk nog veeeeel meer te zien, maar dit waren de leukste dingen.

We zijn nog een dag naar Winterberg geweest.

En een dagje gezwommen in een overdekt zwembad, toen het weer wat minder was. Vooral Mart vond dit weer erg leuk, want anders ga je geen 50 keer van de glijbaan!
 
Op de terug weg zijn we via Bad-Bentheim naar huis gegaan en hier bij het kasteel nog even wat rondgekeken en heerlijk gegeten

 Door de muur van het kasteel had je een uitkijk op een prachtige tuin! Al met al een fijne vakantie, maar natuurlijk te kort.......Volgend jaar toch langer boeken!!!!Bezigheden van vandaag.........

 
En een heerlijke fietstocht gemaakt vanmiddag, het was toen nog prachtig weer!Fijne week!!!

Groet, Hennie


Deze theepot kwam ik tegen bij een kringloop, zo grappig!
7 opmerkingen:

Hilde zei

Wat een leuke beer! Hij zit al helemaal klaar voor het feest! Lekker he, zo'n vakantie waar iedereen het naar zijn zin heeft. Dan kom je vol nieuwe energie weer thuis!
Groetjes, Hilde

Elizabeth zei

Een prachtige beer zeg! Wat goed... en ja een beetje gebruikt? ik zou zeggen, geef 'm in bruikleen aan een kind- maar ja dat is wel spannend natuurlijk. Er zijn volgens mij nog wel wat technieken om het er gebruikt uit te laten zien, maar moet dat echt?

Fijn dat je zulke leuke dagen hebt gehad.

Marian zei

Mooie beer, en ben het met Elisabeth eens, waarom moet hij er zo versleten uitzien?
Hij heeft een klein beetje weg van de beertjes van Marijke van Ooijen, die zijn leuk!!!

Mooie korte vakantie heb je nog gehad, en pretparken zijn aan mij ook niet zo besteed, maar zo een als jullie gedaan hebben zonder hordes mensen, dan is het wel om te doen!!

Kim zei

Ik ben fan van Bruno, wat is tie lief! Hij kijkt zo lief! Echt leuk!

En wat fijn om er samen lekker even tussenuit te zijn. Zo te zien en te lezen hebben jullie genoten, goed zo!

Ben benieuwd naar je volgende project :-)

~THEA~ zei

In Bad Bentheim is het mooi. We zijn daar eens een weekend geweest.Ik schreef er ook nog een logje over toendertijd.Op mijn andere blog.

http://greijntjes.blogspot.com/2007/11/bad-bentheim.html

Ik vind Bruno anders goed gelukt hoor!

Ze gebruiken patina en ook wel schoensmeer voor een oud uiterlijk. En somige maken er gaten in, Maar dat vind ik persoonlijk zonde!!

Groetjes Thea ♥

Soesa zei

Ha Hennie,

Hee, wat een leuke beer!Een paar jaartjes terug heb ik ook eens een beren-paartje gemaakt van katoen en dan heb ik toen "oud" genaakt met patina. Ik vind deze leieve beer eigenlijk zo veel leuker! Ook schattig met die kleertjes en dat hoedje.
Zo te zien hebben jullie ook een leuke vakantie gehad! Heerlijk, he, even weg zijn! Maar nu alles weer normaal is, vind ik het ook wel weer fijn.

Groetjes Soesa

Cattinka zei

Dein Bär ist sehr schön geworden, und es sieht aus als ob Du auch einen sehr schönen Urlaub hattest.
LG
KATRIN W.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails