zondag 19 september 2010

HerfstHet begint al aardig herfst te worden, vooral bij ons thuis. Gisteren even naar de kringloop geweest bij ons in de buurt. Twee leuke mandjes gekocht en een dienblad voor de herfstpompoenen, bladeren en kastanjes en alle andere herfstspulletjes. De meeste dingen komen bij ons uit de tuin, de rest hebben we vanmiddag verzameld in het bos. Het was er heerlijk, de jongens hebben zich prima vermaakt. Helaas had ik geen fototoestel bij me, maar we hebben heel wat kabouterfamilies gezien in alle paddestoelen. Nou ja, gezien is een te groot woord, maar de jongens vonden wel dat de kabouters er konden wonen!
Gisteren en vandaag nog bezig geweest met mijn hefstquilt, hij vordert al aardig. Deze week zal ik proberen een duidelijke foto te maken.
 Bij mij is het net als bij onze jongens:  is het weekend nu al weer voorbij? Tja morgen weer  naar school en gewoon weer aan het werk!Vier applicaties heb ik af, nu ben ik bezig de
blokken aan elkaar te zetten


Fijne week!

Groet, Hennie

4 opmerkingen:

THEA zei

Hoi hennie,

Wat een leuk herfstmandje!Vooral de mannetjes erin vind ik erg guitig!!Die zijn niet zelfgemaakt, wel??

In het bos is het nu heel mooi.Vooral veel paddestoelen,en met kinderen kun je er nu uren ronddwalen! Paddestoelen bekijken en allerlei spullen verzamelen,om daar weer mee te knutselen.
Heerlijk.
Leuke tijd!

Het weekend is idd omgevlogen! Jammer maar helaas!!

Fijne week, groetjes Thea

Chrissie zei

Hey Hennie,
Meid dat ziet er weer heerlijk uit zo met die mooie kleurtjes.
Herfst, ik vind het een zalig jaargetijde en zolang het niet regent lekker op pad in het bos.
Je quilt wordt een schatje, het ziet er super gaaf uit.
Knuffels Chrissie

Crea Annemieke zei

Ook hier zie ik gezellige creaties over de herfst...en wat een leuke applicaties heb je gemaakt.... heel toepasselijk...
Fijne dag nog en groetjes van Annemieke

Kim zei

Hoi Hennie,

Dat ziet er heel gezellig uit! Vaak is het "voorwerk" net zo leuk!

Groet,
Kim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails