zondag 6 februari 2011

Een freubeldag!
Uit het boek van Eline's huis heb ik deze freubeltjes gemaakt, ga er nog een hanger van maken.
Eigenlijk wil ik er een groot hart bij maken of krans waar deze in kunnen hangen. De ideeén zijn wel aanwezig, maar de uitvoering laat nog even op zich wachten.

Een favoriet tijdschrift van mij is de Country living, prachtige foto's en fijne ideeën. Helemaal in de sfeer van Eline's huis!


De zakken zijn af! Eindelijk, het is niet zo'n groot werkje. Maar het beleef de hele tijd maar liggen. Dit kan bij in de map voor modinette.

Na drie weken op zaterdag de cursus moulage te hebben gedaan hebben we nu een paar weken vrij. Erg leuke cursus waar je leert om te stof zo te draperen en te vormen dat je hier gelijk een patroon van maakt, precies op de vorm van je lichaam. Alleen werken wij nu met paspoppen, dit is om het te leren wat eenvoudiger. Deze les hadden we een broek voor ons zelf voorbereid, en als het goed is hebben een nu perfect zittende broek! Ben benieuwd, ga hier van ongebleekt katoen een proefmodel van maken.
Speldenkussentjes blijven leuk om te maken! Deze heb ik al een tijdje geleden gemaakt voor iemand die een eigen huis had gekocht, zomaar een aardigheidje
Dit zag ik nog voorbij komen in een oude ariadne, een ander stofje en je hebt een hele andere pop. Deze gaat bij in de map nog te maken projecten! Verder ben ik met te veel projecten bezig, maar ga alles één voor één maar eens af maken voor ik aan wat nieuws begin!


Fijne week,

Groet, Hennie

12 opmerkingen:

Chrissie zei

Gelijk heb je Henny, ik ga nu ook eerst alles afmaken eer ik met wat nieuws begin,) proberen althans hahaha)
Mooie vogel, echt een scheetje en die samen met de harten in een wilgenkrans, helemaal gezellie!!!
Ik snap er nog steeds niets van, van die Moulage techniek, maar het klinkt heel goed.
Je hebt weer niet stil gezeten, de zakken zien er ook indrukwekkend uit.
Knap werk hoor.
Knuffels Chrissie

Hilde zei

Wat is zo'n freubeldagje toch lekker he! Het vogeltje ziet er lief uit!

Marian zei

Je vogeltje vind ik super, erg leuk.
Zo te lezen wil jij ook nog vanalles, maar ja de tijd he?
Ik heb nog STAPELS oude Ariadne's, toen het nog een handwerkblad was, en ook nog 100 Idees,allemaal uit de 70-er en 80-er jaren, maar ik durf er niet meer in te kijke, bang dat ik nog meer wil ;)

Enne, ik heb ook Picassa voor de collage's vond het in het begin ook moeilijk, maar al doende leer je, komt allemaal goed, als ik het kan kan jij het ook..

Anoniem zei

Leuk vogeltje en hart. Jij bent zo te zien met allerlei projecten bezig.

DEKAKADO zei

Vol inspiratie. Mooi dat vogeltje.

Oma Nijn's Country Huis zei

heerlijk he,eerst alles afmaken,dat heb ik nu dus ook gedaan, en dat geeft zoveel voldoening,voor het eerst kan ik zeggen,ik ben klaar,,nou ja,,bijna dan.

het alarm is opgelost.de buurman heeft de batterij eruit gehaald,eerst nog een nieuwe halen.

groetjes oma nijn

~THEA~ zei

Hallo Hennie,

Die popjes vind ik ook super leuk!Ze komen me ergens heel bekend voor. Misschien heb ik die oude Ariadne ook nog wel liggen en is dat de reden!
Ik heb pas het boekje Ledemaat poppen van Joke Broekhans gekocht. Dat zijn een beetje zulk soort poppen!
Lijkt me leuk om die te maken.

Fijne week, groetjes Thea♥

Kim zei

Hoi Hennie!

Wat heerlijk, zo´n frobel dagje! Je hebt je tijd goed besteed! Ik vind het vogeltje echt heel erg leuk!!!

Michaja zei

Wat leuk dat je mee doet met mijn give-away nr 2! En wat een schattig vogelje en hartje! Zit er op het hartje een yo-yo?
Groetjes Michaja

Cattinka zei

Hi Hennie,
I like the little house cushion you made, it is so cute!
KATRIN W.

Lee Prairie Designs zei

Oh Hennie, your little birdie and heart are just adorable so is the little house! Thanks for sharing your darling projects.

:) Carolyn

Jolanda zei

Hoi Hennie
Echt schattig dat vogeltje en hartje. Ik zie wel dat ik niet de enige ben die iets heeft met kleine freubel dingetjes maken. Ik die bedquilt, tja die word met de hand gemaakt van ongelijkzijdige 5-hoeken. Er komt heus nog wel een foto van op mijn blog maar dat gaat nog even duren.
Groeten Jolanda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails