zondag 13 februari 2011

Lente????


Vandaag naar mijn moeder gefietst, de jongens en Arjan zijn met de auto gegaan! De jongens vonden 8km  fietsen eigenlijk te lang! Mart vind 1km naar school eigenlijk al erg ver! Maar het was weer heerlijk weer vandaag, haast een beetje lente!! Van mij mag de lente echt komen, winter genoeg gehad!

Maar ik vond het heerlijk op de fiets, en heb dan ook de toeristische route gedaan, door paadjes en langs de beek. En jawel ik heb ze gevonden.....sneeuwklokjes!Het vogeltje en hartje heb ik op een rieten hart gemaakt. Een krans was bij ons niet te vinden, en om dit met riet te combineren vond ik eigenlijk wel een goed plan.
Ben er mee in m'n sas, het hart hangt nu aan de deur.
Beer Bruno is nog steeds in de maak, maar er wordt wel aan gewerkt.En ik had gezellig gezelschap, ieder zo zijn hobby.... (Ik heb maar niet opgeruimd voor de foto........)

Fijne week!

Groet, Hennie


8 opmerkingen:

Chrissie zei

Oh Henny, je hebt ze gevonden............... die sneeuwklokjes, ijk wordt er helemaal warm van.
Bruno...... heerlijk dat je een beer maakt, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
Teken je de patronen zelf?
Ik ben bijna klaar met de marjorette beer, aan het einde van de week zal ik hem misschien kunnen laten zien, maar ik vrees dat hij "te kaal " wordt en er dus nog een aanvulling of iets gekochts bij moet.
Je hart ziet er super romantisch uit zeg.
Bedankt voor je berichtje op mijn weblogje en ja ik maak de gehele quilt en ook al mijn beren met de hand, van begin tot het einde.
Fijne avond, knuffels Chrissie

Marian zei

Heb je die sneeuwklokjes zo 'in het wild' gevonden?
Ik ben ook erg benieuwd naar je beer... en je zoon met een DS naast moeders...leuk toch, inderdaad ieder zijn hobby..en waar 'gewerkt' wordt, dat mag je zien;)

Enne, een tuin komt niet vanzelf, je (ik) moet er inderdaad wel veel voor doen, de tuin is 1900 mtr, dus daar zitten heel wat uurtjes in, wil je het bijhouden.
Vandaag ook weer de hele dag blad geruimd, gesnoeid enz. Heb ook een volle werkweek nu, dus het moet wel op zondag, maar vandaag was het echt lekker, net als bj jou op je fiets denk ik, lekker weer, de vogeltjes volop fluiten, droog, geen wind, wat wil je nog meer dan....sneeuwklokjes :) en lente natuurlijk...

Kim zei

Wat een heerlijke post om te lezen! Het was prachtig weer gisteren. Ik heb sneeuwklokjes in de tuin, fijn he, als je ze ziet! Dat is dan toch een goed teken hopen we maar!

Michaja zei

Ziet er uit als een heerlijke zondag!
Je hartje is super super leuk!!

Jolanda zei

Ik heb ook wel zin in de lente en het zonnetje is ook al best aangenaam.
Zie ik dat goed?? heb jij ook een bernina Lock?

Astridbears zei

Hi Hennie,
we have weather like spring too, it is so good for a better mood!!
cannot wait to see Bruno!!
hugs
Astrid

~THEA~ zei

Hoi Hennie,

Was dat even een mooi lentedagje! Ik kan me voorstellen dat je op de fiets wilde gaan!
En nog sneeuwklokjes gevonden ook!! Geweldig!
Stonden die daar zo maar ergens??

Jammer dat het nu weer zoveel kouder is,maar het zal de lente niet tegen houden!!
Ik ben reuze benieuwd naar je beer!Is zo leuk he, dat beren maken!Ik wil er ook nog steeds een maken.Maar ja, ik wil veel te veel!Maar komt vast wel goed, waar een wil is..........

Fijne week, groetjes Thea♥

Soesa zei

Hoi,

Ik vind je blog zo leuk dat ik je een award heb gegeven! Kijk je even op mijn blog voor de spelregels? (http://soesa1.blogspot.com)
Ga zo door!

Groetjes Soesa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails