donderdag 7 april 2011

Dag Lieve Schat....Dag  Lieve Hetty.

Onze Hond Hetty is afgelopen dinsdag overleden.
Ze was heel erg ziek, de dierenarts kon haar niet meer helpen..ze is onder narcose ingeslapen.
Hetty is 12 geworden. Ze was eigenlijk de hond van m'n ouders, maar zij gingen kleiner wonen en Hetty kon toen niet mee...


Ze heeft bij ons de laatste 2 jaar van haar leven nog veel plezier gehad, ook met de kinderen waar ze heel lief voor was. Ze heeft nog heerlijk buiten kunnen lopen en snuffelen en blaffen als er mensen bij ons kwamen.......Maar ze was een super lieve hond, en ze wilde eigenlijk de hele dag een beetje aandacht......en nu is ze er niet meer....zo onwerkelijk..... Sinds zondagavond, toen ze ziek werd, kom ik tot niets..Ik ben erg verdrietig en compleet van slag. Maar het zal vast wel weer ietsje beter worden, misschien morgen........


Dag lieve schat.


Hennie.


8 opmerkingen:

Jolanda zei

OH Hennie wat verschrikkelijk om je hond weg te moeten brengen. Ik leef met je mee. Wat een verdriet. Wij hebben het 2 jaar geleden moeten doen, en krijg nog een brok in mijn keel als ik eraan denk. Ik denk altijd maar zo wat zijn huisdieren bevoorrecht. Je hoeft ze niet onnodig te laten leiden, Ze hebben een geweldig leven gehad, en fijn dat wij mensen in kunnen grijpen als dat leven ondraaglijk word voor een hond. Heel veel sterkte.
Groeten Jolanda
wij hebben volgende week nog even kontakt.

Chrissie zei

Lieve Hennie,
Wat een intens verdriet zullen jullie hebben en wat een gemis.
Ik snap dat je helemaal van slag bent, je geliefde huisdier verliezen is héél zwaar.
Ik wens je heel veel sterkte en vooral veel liefs om deze komende weken door te komen.
Lieve schat, je bent een kanjer van een bazin geweest, dat zal Hetty zeker en vast met zich meenemen.
Laat je verdriet en je tranen echt de vrije loop, het is meer dan menselijk en siert je als mens.
Ik geef je deze virtuele knuffel en arm om je heen.
Liefs Chrissie

michaja zei

Lieve Hennie
Het spijt me vreselijk om te lezen dat jullie lieve hond is overleden. Een dier brengt zoveel warmte met zich mee, iets wat mensen die geen dieren hebben vaak niet begrijpen.
Ik snap je verdriet en het gemis. Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van dit verdriet.
Liefs Michaja

Kim zei

Oh Hennie, ik leef met je mee. Ik mag het misschien niet zo zeggen, maar persoonlijk vind ik het overlijden van huisdieren net zo erg voelen als het overlijden van familie. Het is natuurlijk ook eigenlijk ´familie´.

Heel veel sterkte, en je mag er gewoon verdriet om hebben. Dat ´slijt´ uiteindelijk wel, maar laat het maar even. Jullie hebben Hetty een fijn leventje gegeven, dat weet ik zeker!

Sterkte hoor!

Groet,
Kim

Elfi zei

Wat naar!
Mijn hondje is in september overleden, bijna 16 jaar. Je weet dat je eens afscheid moet nemen, vooral op zo'n leeftijd natuurlijk, maar het blijft moeilijk.
Sterkte ermee.

Soesa zei

Twee weken geleden overleed het kleine paardje bij mijn zus. Ik was helemaal van slag en heb er zelfs om gehuild! Ik..en dat terwijl ik altijd roep dat ik eigenlijk helemaal niets met dieren heb! Dus, Hennie, kan ik heel oprecht zeggen dat ik wel een beetje weet hoe je je voelt. En dan zeker bij zo'n lieve hond, waar je al een hele poos lief en leed mee deelt.
Heel veel sterkte, ook voor je drie mannen.

Groetjes Soesa

Hilde zei

Sterkte.

Marian zei

Ooohh, sterkte er mee,
het doet pijn.. dat weet ik, wij zijn zo al 1 hond en 4 poezen 'kwijt geraakt'( ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen)

Maar troost je maar met de gedachte dat Hetty nog een fijne 'oude dag' bij jullie gehad heeft, net je zegt, ze heeft nog lekker kunnen blaffen, snuffelen en spelen, en ja...eens komt die tijd.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails