zondag 10 april 2011

Inspiratie gezocht!!!
Na afgelopen week, mis ik de inspiratie die anders meestal altijd wel heb, om aan iets leuks te werken of aan te beginnen.

Nu is dit eigenlijk niet zo'n probleem, ik heb geen op geen opdrachtgevers of zo die op mijn creaties wachten! Gelukkig!  Maar ik heb me opgeven bij Hilde, zie zijkant van mijn blog, voor het maken van een speldenkussen voor iemand anders. En deze moet wel voor de17e op de bus.
Erg leuk project, vorig jaar heb ik een speldenkussen voor Hilde gemaakt, en zij een voor mij.

Omdat zij naar Braziel ging verhuizen heb ik een ' Hollands"speldenkussen voor haar gemaakt. Hilde heeft voor mij een super fleurig speldenkussen gemaakt. Helemaal in de sfeer van ook de prachtig quilts en dozen die zij maakt.

Ik ben al wel begonnen met een speldenkussen voor Ulla uit Duitsland, maar het gaat toch nog wat anders worden. Vandaag ga ik me maar eens bezighouden meteen andere favoriete bezigheid van mij. Tijdschriften, oud of nieuw, dat maakt niet uit misschien komt er dan wel wat inspiratie wel terug!


Ik wens jullie een fijne week!

Hennie


7 opmerkingen:

Hilde zei

Wat een lieve complimenten weer! Jouw Hollands speldenkussentje wordt goed gebruikt hier! Hou je haaks joh en doe het rustig aan. Ik weet zeker dat jij Ulla net zo gaat verrassen als dat je mij hebt gedaan! X Hilde

Marian zei

Ik kan je niet helpen aan inspiratie, heb er zelf ook last van.
Is het al weer speldenkussentjes tijd? ik wilde dit jaar ook meedoen, maar de tijd gaat veels te snel...moet dit al voor komende 17e? Ik kan je wel een link geven, waar heel veel speldenkussen op staan, wil je die misschien?
Laat maar weten: mail= schunsland (at)live.nl

Jolanda zei

Hoi Hennie.
Weet je wat je doet? Ga lekker een uur of langer stevig wandelen. Dan raakt je hoofd leeg en komt de inspiratie vanzelf. Bij mij werkt dit over het algemeen vrij goed. Ook al heb je geen zin toch doen. Het is zonde om zo rond te blijven lopen. En er zijn genoeg leuke speldenkussentjes te vinden. Ik heb vaak het probleem dat ik niet weet welke ik moet kiezen. Kop op. Lekker aan de wandel.
Succes. groeten Jolanda

Kim zei

Hoi Hennie,

Ook ik kan je helaas niet helpen aan inspiratie, ben t zelf ook nog aan t zoeken!

Wel leuk dat je mee doet aan de speldenkussentjes! Er zijn zoveel leukerds te vinden! Ik denk dat ik er maar 1tje voor mezelf maak. Ben benieuwd welke jij terug krijgt!

En als je geen inspiratie hebt, laat het dan even zo. Ik heb dat als ik het te druk heb (net nu) dan wil ik graag ´ontspannen´ dmv creatief bezig zijn, maar dan weet ik ook niets te doen... Frustrerend he! Maar mijn ervaring is dat t vanzelf weer terugkomt. Misschien lekker eens een boek lezen? Of doe je dat niet graag?

Groet,

Kim

Michaja zei

Gewoon weer aan de slag gaan dan komt de inspiratie vanzelf weer terug.
Maar kan me voorstellen dat je eventjes geen inspiratie hebt na het verlies van je hond.

Astridbears zei

Hoi Hennie,
I love the Hollands speldenkussentje, it´s a nice idea and it´s look wonderful.
enjoy the rest of the week
hugs
Astrid

Elizabeth zei

Ha Hennie.

Na tig foutmeldingen en dus niet de kans om even bij je langs te komen, is het toch gelukt. Heb jij daar ook zo'n last van, dat je blogs ineens niet meer kunt openen? Ik heb werkelijk geen idee hoe het komt, maar iritant is het wel.
Even reageren op de leuke swap. Gaaf wat je uit zwitserland hebt gekregen. ben er weg van. Verder staan er nog veel meer leuke speldekussens op. Hoezo gebrek aan inspiratie? Ik vind het allemaal knap bedacht.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails