woensdag 20 februari 2013

Jeans Tas deel 3

Vandaag gaan we een groot gedeelte  van de voering maken!!


Eerst gaan we de 'punten ' die we bij de kruisnaad zien, eraf knippen.    Daarna knippen de voering voor de tas uit. Aan de zijkant 3 cm naad. Aan de onderkant 2 cm.  Aan de bovenkant 8 cm naad!
 De voering voor de banden knippen we ook, hier is 6 cm breed genoeg en de lengte heb je zelf al opgemeten. (De lengte die je zelf een prettige vind) Mijn lengte van de banden is 89 cm. In dit geval 2 keer 45 cm die ik aan elkaar zet.
Als het goed is ligt dit nu bij jou op tafel. ( Hier was ik nog even vergeten om de punten eraf te knippen)
Maar daar kom je pas achter als je alle foto's al gemaakt hebt en de tas al klaar is, ha, ha!!
Da's mooi op tijd!!
O, ja de restjes niet weggooien, daar gaan we ook nog wat mee doen!
Daarna knip je de vliezeline net zo groot dan dat je de voering geknipt hebt. Je strijkt de stof op de vliezeline.

Dan spelt je rond je tas (ruim)  waar het stiksel moet komen. Alleen de bovenkant daar spelt de de tas precies evenwijdig als de bovenkant van de buiten-tas. De binnen-tas (voering) moet er aan de bovenkant precies inpassen

Je stikt de voering en de vliezeline aan de drie zijden die gestikt moeten worden. De bovenkant laat je open. Dit gaat het makkelijkste met de 4 draads lock machine. Maar het kan natuurlijk ook met de stiksteek op je machine en de zig-zag.

                                                             Zo ziet je werk er nu uit!

                                                      Voor vandaag stoppen we er weer mee!

(Het is wel goed dat het vakantie is!!!) Want Pffffff het is nog een heel werkje om alle foto's en tekst op de goede plaats te krijgen!!!! Maar het is zooooooo leuk om te doen!!!

See You Tomorrow!

Groetjes, Hennie

1 opmerking:

corina zei

geloof het dat het een heel werk is om het op de foto te zetten en dan nog alle tekst erbij maar ik ben er super blij mee. Ga het weekend ff de broek pakken uit de kast en dan aan de slag als ik nog tijd kan vinden (hihi).

Corina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails